KPOA
DigiDUIF

DigiDUIF

Onze manier van communiceren: digiDUIF

Communicatie tussen ouders en leerkrachten vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om ouders zo snel, duidelijk en direct mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.  

Om onze doelstelling te realiseren, werken wij met de service van digiDUIF. Hiermee zijn wij in staat u via e-mail te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden om u als ouders via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school. Tweewekelijks versturen wij via dit platform een nieuwsbrief

Wij benadrukken dat we digiDUIF gebruiken in plaats van de papieren communicatie. Het persoonlijke contact tussen school en ouders blijft uiteraard voorop staan.

Voordelen

In het kort heeft de service van digiDUIF de volgende voordelen:

  • sneller en directer contact via e-mail;
  • nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;
  • delen van de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen;
  • altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender;
  • naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, bso) toevoegen.

Activering

Voor ouders zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we van ouders vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we hen kunnen bereiken. Alle ouders ontvangen een activeringscode. Deze kunnen ouders zelf activeren via www.digiduif.nl. Bij meerdere kinderen hoeven ouders maar één activeringscode te gebruiken, daarna kunnen de andere kinderen aan deze zelfde account toegevoegd worden.